Rólunk

A Budapest Szerviz Kft. 1994-ben kezdte meg működését, alapítói korábban elismert, nagy múltú építőipari vállalatoknál dolgoztak. A cég tevékenysége három fő részre tagozódik: alkatrész kereskedelem, építőgép és adagoló javítás illetve építőgép kereskedelem.

Az alapítás óta eltelt időben cégünk nagy hangsúlyt fektetett a szakmai és technológiai fejlődésre, ennek köszönhetően ma számos állami tulajdonú, illetve a hazai építőiparban nagy súlyt képviselő céget is a hosszútávú partnereink között tudhatunk, csakúgy, mint kisebb cégeket és egyéni vállalkozókat is.

 

Alkatrész kereskedelem

A Budapest Szerviz Kft. életében az alapítás óta központi szerepet játszik a JCB márka. A JCB alkatrészeket megalakulásunk óta angol partnercégünktől, az Interpart UK Ltd. vállalattól szerezzük be. Az utángyártott illetve gyári beszállítói alkatrészek kereskedelmén kívül eredeti JCB alkatrészeket is forgalmazunk.

A JCB mellett CAT és Volvo alkatrészek forgalmazásával is foglalkozunk utángyártott, gyári eredeti és gyári beszállítói minőségben.

Mindhárom márka (JCB, Caterpillar, Volvo) alkatrészeiből rendelkezünk raktárkészlettel, illetve amennyiben a keresett alkatrész nincsen raktáron, úgy szükség esetén rövid szállítási határidővel be tudjuk szerezni azt.

Az alapítás óta eltelt idő lehetővé tette, hogy megválogassuk a beszállítóinkat, és csak olyan cégekkel dolgozzunk, akik hosszú távon is garantálni tudják az általuk gyártott alkatrészek magas minőségét. Beszállító partnereink az általuk gyártott alkatrészeket minőségellenőrzési folyamatnak vetik alá, így a hozzánk beérkező hibás alkatrészek száma minimális. Természetesen minden, általunk értékesített alkatrészre – legyen az utángyártott, gyári beszállítói vagy gyári eredeti – garanciát vállalunk.

 

Szerviz

Cégünk 1994 óta foglalkozik a JCB építőgépek teljeskörű javításával. Jelenleg 5 szervizautóval rendelkezünk, így képzett és tapasztalt kollégáink a javításokat nem csak a budapesti műhelyünkben, hanem a munkagép tartózkodási helyén is el tudják végezni.

A JCB építőgépek javításán kívül vállaljuk munkagépek dízelmotorjainak mechanikus adagoló javítását, felújítását is.

Ezen kívül cégünknél egy tapasztalt kolléga kifejezetten a kisebb munkagépek – döngölők, lapvibrátorok, kézi vezetésű hengerek, aszfaltmarók stb. – javításával foglalkozik.

A 2016-os évtől kezdődően a Budapest Szerviz Kft. a hivatalos szervizpartnere a svéd Atlas Copco cég hidraulikus bontóeszközeinek – bontókalapácsok, betonvágó ollók, roppantók stb. Cégünk az Atlas Copco bontóeszközök garanciális és azon túli javításán kívül a Magyarországon újonann eladott eszközök beüzemelését és karbantartását egyaránt végzi.

 

A fent felsorolt szerviztevékenységeken kívül cégünk a következő pontban felsorolt, az általunk forgalmazott építőgépek javítását és alkatrész utánpótlását is végzi.

 

 

Építőgép kereskedelem

A Budapest Szerviz Kft. az alábbi gyártók hivatalos értékesítő és szervizpartnere: Rammer és Bretec hidraulikus bontókalapácsok, bontóeszközök (finn), CompAir mobilkompresszorok (német), Weber mt talajtömörítő eszközök (német).

Az általunk képviselt gyártók termékeinek értékesítésén túl cégünk az eszközök teljeskörű javításával – garanciális időn belül és azon túl egyaránt – és alkatrész utánpótlásával is foglalkozik.

 

 

Értékeink

Ügyfélközpontúság és fejlődés. Ezek mellett az értékek mellett kötelezte el magát a Budapest Szerviz Kft a megalakulásakor, és azóta is ezeket tekinti alapvető szempontoknak a működése folyamán.

1994-ben a két alapító tag felhagyott az alkalmazotti léttel, és céget alapítottak. Hittek abban, hogy a munka érték, ha alázattal és kitartással csinálják azt, amit szeretnek, akkor sikeresek lesznek. A cég a működése során törekedett arra, hogy a partnerei problémáira minden esetben találjon megoldást. Abban hiszünk, hogy csak úgy sikerülhet egy problémát valóban megoldani, ha egy kicsit a magunkénak érezzük azt.

Munkatársaink között vannak mérnökök, közgazdászok, jól képzett szerelők, technikusok – cégünk minden tagja tisztában van vele, hogy a legfontosabb, hogy egy problémára a lehető leggyorsabban, valódi megoldást találjunk. Ehhez a pozitív hozzáálláson kívül folyamatos szakmai fejlődés is szükséges, ami minden kollégánk számára biztosított és egyben el is várt. Fontosnak tartjuk, hogy a megszerzett tudás ne vesszen el, így kiemelt figyelmet fordítunk a fiatalabb kollégák házon belüli tanulási folyamatára, biztosítva, hogy az idősebb kollégák át tudják adni a tudást számukra.

Pozitív visszacsatolásként büszkén tekintünk arra, hogy az új ügyfeleink legnagyobb részéből visszatérő ügyfél válik.