Bretec L20C

Bretec L20C

A Bretec L20C ideális választás a 20-29 tonna tömegű munkagépekre. 1650 kilogrammos tömegével kiváló tömeg-teljesítmény aránnyal rendelkezik.
Alapfelszereltség a zaj- és vibrációcsillapított ház, aminek köszönhetően lehetővé válik az intenzív munkavégzés a sűrűbben lakott területeken is. Vibrációcsillapításának köszönhetően a hordozó gép gémszerkezete is hosszabb életű marad, köszönhetően a szerkezet csapszegeire átadódó, a hagyományos törőfejekhez képesti alacsonyabb fokú vibrációnak.
Karbantartást alig igénylő kialakítása, gyorsan, akár a munkaterületen is néhány perc alatt cserélhető tüskéje minimálisra csökkenti az állásidőket.
A törőfejhez rendelhető automata zsírzórendszer is, ami a zsírzás szempontjából kritikus alkatrészekhez pontosan a megfelelő mennyiségű zsírt juttatja.
A Bretec L20C modellt azoknak ajánljuk, akik a kiváló ár-érték arány mellett egy hosszútávon is megbízhatóan működő törőfejjel szeretnének dolgozni. Erre garancia a Rammer 30 éves múltra visszatekintő tervezési és gyártási tapasztalata.

Ajánlatot kérek

Bretec L20C

Fő jellemzők

Tömeg: 1650 kg
Hordozó gép tömege: 20,0-29,0 t
Vésőnyárs átmérője: 135 mm

Bretec L30C

Fő jellemzők

Tömeg: 2320 kg
Hordozó gép tömege: 27,0-40,0 t
Vésőnyárs átmérője: 150 mm

Kérjen ajánlatot!