Bretec L30C

Bretec L30C

A 2320 kilogramm tömegű Bretec L30C a gyár jelenlegi legnagyobb tagja. Ideális választás a 27-40 tonna közötti hordozókra: zajcsillapított háza lehetővé teszi a munkavégzést a sűrűn lakott területeken is, vibrációcsillapításának köszönhetően pedig a hordozó gép gémszerkezete is kisebb erőhatásoknak van kitéve.
Az L30C a Rammer 30 éves múltra visszatekintő tervezési és gyártási tapasztalata alapján született. Egyszerű felépítése, a korábban már bizonyított megoldások alkalmazása garancia a hiba nélküli működésre.
A hatékony munkavégzést, az alacsony állásidőket elősegítendő, a vésőnyárs néhány perc alatt, akár a munkaterületen is egyszerűen kicserélhető.
A törőfejhez opcionálisan rendelhető automata zsírzórendszer is: ennek segítségével a zsírzás szempontjából kritikus alkatrészek a munkavégzés alatt, folyamatosan a megfelelő mennyiségű zsírral vannak ellátva.
Minden L30C modell esetében alapfelszereltség az úgynevezett üresütés elleni védelem: amennyiben a vésőnyárs nem érintkezik megfelelően a bontandó anyaggal, úgy a dugattyú nem üti meg a vésőnyársat, ezzel megelőzve a törőfej esetleges sérüléseit.
Azoknak ajánljuk az L30C modellt, akik egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező törőfejet szeretnének, és ezen túl fontos, hogy a törőfej hosszútávon megbízható partner legyen a munkavégzésben.

Ajánlatot kérek

Bretec L30C

Fő jellemzők

Tömeg: 2320 kg
Hordozó gép tömege: 27,0-40,0 t
Vésőnyárs átmérője: 150 mm

Bretec L20C

Fő jellemzők

Tömeg: 1650 kg
Hordozó gép tömege: 20,0-29,0 t
Vésőnyárs átmérője: 135 mm

Kérjen ajánlatot!