Bretec SlideA Bretec a Rammerhez hasonlóan a svéd Sandvik csoport tagja. Törőfejeiket ugyanott tervezik és ugyanazokon a gyártósorokon gyártják, ahol a Rammer modellek is készülnek, a finn Lahti városában. A Rammer modellekhez képest a különbség az egyszerűbb felépítésükben van, a gyártási minőségük azonban azonos a Rammeréval. A törőfejek gyakorlatilag a Rammer több, mint 30 éves tapasztalata alapján már jól bevált megoldásokat használják.

Jelenleg 10 modell alkotja a Bretec kínálatát: megtalálhatóak egészen az 1,2 tonnás gépekre szerelhető törőfejektől kezdve a kotró-rakodókra való kalapácsokon át a 40 tonnás hordozókra szerelhető modellek is. Minden modell zaj- és vibrációcsillapított házzal van ellátva, így a zajra érzékenyebb, sűrűbben lakott környezetben is lehetővé válik a problémamentes munkavégzés. Ezen kívül a hordozó gép gémszerkezete is kímélve van a folyamatos, erős ütésektől. Egyes modellekhez ezen kívül választható automata zsírzórendszer is, ami a zsírzás szempontjából érzékeny alkatrészeket a munkavégzés alatt folyamatosan a megfelelő mennyiségű zsírral látja el.

A Bretec törőfejeket azoknak ajánljuk, akik egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező bontókalapácsot szeretnének használni, a Rammertől megszokott magas minőség mellett.

A Sandvik csoport logisztikai hátterének köszönhetően a Bretec törőfejek is a Rammer esetében megszokott magas minőségű háttértámogatást élvezik, így a kiegészítők, alkatrészek szállítása rendkívül rövid határidők mellett biztosított.

Cégünk a Rammer mellett a Bretec modellekhez is teljeskörű szervizszolgáltatást nyújt az egész ország területén.

Bretec bontókalapácsok