Bretec M5

Bretec M5

A 340 kilogrammos Bretec M5 a 4-7 tonna közötti hordozókra ajánlott. Zajcsillapított házának köszönhetően lehetővé válik az intenzív munkavégzés a sűrűn lakott területeken is, a vibrációcsillapított kialakításának köszönhetően pedig a hagyományos törőfejekhez képest nagyságrendekkel alacsonyabb a hordozó gémszerkezetére átadódó vibráció.
A Bretec M5-ös modelljében megjelenik a testvércég Rammer 30 éves múltra visszatekintő tapasztalata: egyszerű felépítése, a jól bevált megoldások használata garancia a hiba nélküli működésre, kiváló tömeg-teljesítmény aránya pedig a hatékony munkavégzésre.
Azoknak ajánljuk az M5-ös modellt, akik egy kiváló ár-érték arányú törőfejet szeretnének hosszú távon, hiba nélkül használni.

Ajánlatot kérek

M5 Pin-on

Az M5-ös modellből elérhető a kifejezetten kotró-rakodókra könnyen felszerelhető, M5 Pin-on modell is. Ehhez a modellhez nem feltétlenül kell felfogató konzolt gyártani a hordozóra való felszereléshez: egyszerűen csapszeggel fixen, illetve akár gyorscsatlakozóval is felszerelhető. A ház kialakításának köszönhetően a kotró-rakodók haladás közben be tudják hajtani a törőfejet a gém alá. Így biztonságosan, stabilan tudnak közlekedni, és nem utolsó sorban kisebb a helyigénye a hagyományos törőfejekhez képest.

Bretec M5

Fő jellemzők

Tömeg: 340 kg
Hordozó gép tömege: 4,0-8,5 t
Vésőnyárs átmérője: 68 mm

Bretec M15

Fő jellemzők

Tömeg: 920 kg
Hordozó gép tömege: 10,0-16,0 t
Vésőnyárs átmérője: 100 mm

Bretec M17C

Fő jellemzők

Tömeg: 1240 kg
Hordozó gép tömege: 15,0-23,0 t
Vésőnyárs átmérője: 120 mm

Bretec M7

Fő jellemzők

Tömeg: 420 kg
Hordozó gép tömege: 6,0-10,0 t
Vésőnyárs átmérője: 75 mm

Kérjen ajánlatot!