Bretec M7

Bretec M7

A Bretec M7 ideális választás a 6-9 tonna közötti munkagépekre. 420 kg-os tömegével kiváló tömeg-teljesítmény mutatóval rendelkezik.
Zaj- és vibrációcsillapított háza lehetővé teszi az intenzív munkavégzést a sűrűbben lakott területeken, illetve mérsékli a hordozó gép gémszerkezetére átadódó vibrációt is, így növelve annak élettartamát. Gyorsan, akár a munkaterületen is néhány percen belül cserélhető tüskéje minimálisra csökkenti az állásidőket.
Köszönhetően a Rammernek, a Bretec M7-es modell a már bizonyított, jól bevált, egyszerű megoldásokat alkalmazza, ezzel a minimálisra csökkentve a meghibásodás esélyét.
Azoknak ajánljuk a Bretec M7-es modellt, akik egy hosszútávon megbízhatóan működő, kiváló ár-érték aránnyal rendelkező bontókalapácsot szeretnének magukénak tudni.

Ajánlatot kérek

M7 Pin-on

Ebből a modellből elérhető a kifejezetten kotró-rakodókra fejlesztett M7 Pin-on verzió is. A különbség az alapmodellhez képest a ház módosított kialakítása: a gépre akár külön konzol nélkül is felszerelhető, fixen csapszeggel vagy gyorscsatlakozóval is. Ezen kívül teljesen behajtható a gém alá, így könnyebbé téve a munkagép közlekedését.

Bretec M7

Fő jellemzők

Tömeg: 420 kg
Hordozó gép tömege: 6,0-10,0 t
Vésőnyárs átmérője: 75 mm

Bretec M15

Fő jellemzők

Tömeg: 920 kg
Hordozó gép tömege: 10,0-16,0 t
Vésőnyárs átmérője: 100 mm

Bretec M17C

Fő jellemzők

Tömeg: 1240 kg
Hordozó gép tömege: 15,0-23,0 t
Vésőnyárs átmérője: 120 mm

Bretec M5

Fő jellemzők

Tömeg: 340 kg
Hordozó gép tömege: 4,0-8,5 t
Vésőnyárs átmérője: 68 mm

Kérjen ajánlatot!