Rammer 777 Hot

Rammer 777 HOT

A 777-es típusból elérhető az extrém magas hőmérsékleti körülmények között használható, megerősített házzal és hőálló tömítésekkel ellátott Rammer 777 HOT modell. A kalapács a módosított házon és tömítéseken kívül mindenben megegyezik az alap 777-es modellel.

Ajánlatot kérek

Robosztus felépítés

A törőfej egyszerű felépítése a hibák számát minimalizálja, a néhány perc alatt – akár a munkaterületen is – cserélhető tüske illetve tüskevezető alsópersely pedig lehetővé teszi a kis állásidőket munkavégzés közben.
A zaj- és vibrációcsillapítással ellátott ház sűrűn lakott környezetben is lehetővé teszi az intenzív munkavégzést. Ezen kívül a vibrációcsillapítás a hordozó gép gémszerkezetének épségét hivatott megőrizni a csapszegekre átadódó kisebb ütések által.

Membrános akkumulátor

A membrános típusú akkumulátornak köszönhetően nincsen szükség a nitrogéngáz rendszeres újratöltésére, azt elég a hagyományos akkumulátorokéhoz képest jóval ritkább időközönként feltölteni.

Maximális ütőenergia minden helyzetben

A törőfej gyárilag rendelkezik a Rammer CBE+ (Constant Blow Energy plus) rendszerével: ennek segítségével elérhető, hogy a törőfej ütési energiája és a rajta átfolyó hidraulikaolaj mennyisége tág határok között független legyen egymástól. Így akár alacsony, akár magas motorfordulatszám és szállított olajmennyiség esetén is a törőfej a maximális energiával tör.

Nagyfokú kompatibilitás - egyszerűen

Könnyen megfordítható a kalapácson a nyomó- illetve visszafolyó ág csatlakozása, így mindegy, hogy ezek a gép gémszerkezetének melyik oldalán találhatóak.

Ramona távfelügyeleti rendszer

A 777-es típushoz opcióként elérhető a Ramona felügyeleti rendszer. Ez a rendszer folyamatosan figyeli a törőfejen átáramló hidraulikaolaj hőmérsékletét és üzemi nyomását. A mért értékek nyomon követhetők a kabinban elhelyezett kijelzőről is, illetve a rendszer egy GSM modul segítségével valós időben, folyamatosan küldi az adatokat egy, a munkavégzés helyétől távoli helyre. A rendszer a mért értékekből a törőfej további jellemzőit számítja, például az ütések számát, időtartamát, egy adott intervallum alatt a frekvenciáját stb. Amennyiben bármelyik érték a törőfejre jellemző tűréshatárokon kívülre esik, a rendszer riasztást ad ki.
A Ramona segít megelőzni a komolyabb meghibásodásokat, hiszen időben képes felhívni a gépkezelő figyelmét a törőfej helytelen működésére. A mért adatokat a rendszer rögzíti, így később azok visszakereshetőek.

Rammer 777 HOT

Fő jellemzők

Tömeg: 385 kg
Hordozó gép tömege: 2,6-9,5 t
Vésőnyárs átmérője: 80 mm

Rammer 4099 PRO

Fő jellemzők

Tömeg: 3380 kg
Hordozó gép tömege: 34-55 t
Vésőnyárs átmérője: 166 mm

Rammer 555 HOT

Fő jellemzők

Tömeg: 275 kg
Hordozó gép tömege: 1,9-8,0 t
Vésőnyárs átmérője: 72 mm

Rammer 555 Scaler

Fő jellemzők

Tömeg: 275 kg
Hordozó gép tömege: 1,9-8,0 t
Vésőnyárs átmérője: 72 mm

Rammer 777 Scaler

Fő jellemzők

Tömeg: 385 kg
Hordozó gép tömege: 2,6-9,5 t
Vésőnyárs átmérője: 80 mm

Rammer 999 HOT

Fő jellemzők

Tömeg: 505 kg
Hordozó gép tömege: 3,9-13,0 t
Vésőnyárs átmérője: 90 mm

Kérjen ajánlatot!