Rammer 999 Hot

Rammer 999 HOT

A 999-es típusból elérhető az extrém magas hőmérsékleti körülmények között használható, megerősített házzal és hőálló tömítésekkel ellátott Rammer 999 HOT modell. A kalapács a módosított házon és tömítéseken kívül mindenben megegyezik az alap 999-es modellel.

Ajánlatot kérek

Robosztus felépítés

A zaj- és vibrációcsillapított ház lehetővé teszi a munkavégzést a sűrűbben lakott területeken is, illetve megnöveli a hordozó gép gémszerkezetének élettartamát a működés közben fellépő ismétlődő ütések energiájának nagyfokú elnyelésével.

Membrános akkumulátor

A membrános típusú akkumulátornak köszönhetően nincsen szükség a nitrogéngáz rendszeres újratöltésére, azt elég a hagyományos akkumulátorokéhoz képest jóval ritkább időközönként feltölteni.

Maximális ütőenergia minden helyzetben

A 999-es modell rendelkezik a Rammer CBE+ (constant blow energy plus) rendszerével is. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy a hordozó gép motorjának fordulatszáma illetve a szállított hidraulikaolaj mennyisége tág határok között független legyen a törőfej által leadott ütés energiájától. Így elérhető, hogy a törőfej minden helyzetben – akár alacsony áramló olajmennyiség esetén is – a maximális energiával üssön folyamatosan.

Nagyfokú kompatibilitás - egyszerűen

Ez nem csupán azt jelenti, hogy a különböző gyártmányú hordozók különböző típusú hidraulikarendszereivel tud együttműködni, hanem a könnyen megfordítható nyomó-visszafolyó ági csatlakozója miatt fizikálisan is minden típusra könnyen felszerelhető. Így mindeggyé válik, hogy a hordozó gép gémszerkezetének melyik oldalán van a nyomó, illetve visszafolyó ág, a törőfej alkalmazkodik ehhez.

Ramona távfelügyeleti rendszer

Opcióként elérhető a Ramona felügyeleti rendszer is: ez működés közben figyeli a kalapács jellemzőit: a nyomóági hidraulikaolaj hőmérsékletét és üzemi nyomását. A mért értékekből a kalapács további jellemzőit számítja – ütések száma, hossza, frekvenciája stb. – illetve rögzíti azokat, ezen kívül a kabinban elhelyezett kijelző segítségével a gépkezelő számára leolvashatóvá teszi azokat. Amennyiben valamelyik érték kilépne a kalapács számára engedélyezett tűrésmezőből, a rendszer riasztást ad ki. Így megelőzhetők a törőfej komolyabb meghibásodásai. Ezen kívül egy GSM modul segítségével valós időben elküldi az adatokat egy, a munkavégzés helyszínétől távol eső helyre is.

Rammer 999 HOT

Fő jellemzők

Tömeg: 505 kg
Hordozó gép tömege: 3,9-13,0 t
Vésőnyárs átmérője: 90 mm

Rammer 4099 PRO

Fő jellemzők

Tömeg: 3380 kg
Hordozó gép tömege: 34-55 t
Vésőnyárs átmérője: 166 mm

Rammer 555 HOT

Fő jellemzők

Tömeg: 275 kg
Hordozó gép tömege: 1,9-8,0 t
Vésőnyárs átmérője: 72 mm

Rammer 555 Scaler

Fő jellemzők

Tömeg: 275 kg
Hordozó gép tömege: 1,9-8,0 t
Vésőnyárs átmérője: 72 mm

Rammer 777 HOT

Fő jellemzők

Tömeg: 385 kg
Hordozó gép tömege: 2,6-9,5 t
Vésőnyárs átmérője: 80 mm

Rammer 777 Scaler

Fő jellemzők

Tömeg: 385 kg
Hordozó gép tömege: 2,6-9,5 t
Vésőnyárs átmérője: 80 mm

Kérjen ajánlatot!